Hop in de Raad – de partners

Hop in de Raad – de partners

Hop in de Raad is een zelfstandig en onafhankelijk bedrijf. Dat betekent niet dat er geen samenwerkingen zijn met andere bedrijven en organisaties. We hebben op een vroeg moment in het bedrijf al besloten om de contacten met Mr Green aan te houden vanwege het grote netwerk dat daar beschikbaar is.

Daar kwamen al snel meer mogelijkheden bij. Na verkennende gesprekken met arbeidsbureaus, uitzendbureaus en headhunters hebben we ook hier samenwerkingen mee opgezet. Niet alle mensen die hier trainen, passen nog in het bedrijf wanneer zij een individuele training gevolgd hebben. We hebben fabrieksmedewerkers opgeleid tot managers, maar die pasten niet in de fabrieken, zeker niet omdat de werkgever de cursus niet wilde betalen. Dankzij deze samenwerking worden deze mensen direct op nieuwe plekken geplaatst, met meer uitdagingen en vooral een hoger loon.
We werken tegenwoordig ook samen met veel grote bedrijven, die het personeel intern willen trainen. Hierbij richten we ons vooral op een frisse manier van denken, het vormen van teams en het bereiken van targets door slimmer te werken, in plaats van harder. Meer werk verzetten binnen minder tijd met een beter gevoel – dat zou zomaar onze slogan kunnen worden voor de aankomende jaren. De bedrijven die regelmatige trainingen bestellen voor hun werknemers, hebben een contract waarbinnen wij een servicepartner zijn. Dit zorgt voor betere lijntjes, lagere prijzen en betere resultaten.

De overheid

We hebben meerdere gesprekken gevoerd met de overheid, omdat wij ons richten op het nationale arbeidspotentieel, waarbij we directe toepassingen zoeken. Er zijn samenwerkingen om de werkeloosheid aan te pakken, maar wat vooral opvallend is, is dat de overheid ons ingezet heeft binnen de trainingen voor de mensen die voor de overheid werken. Dit zijn vooral ambtenaren in de hogere regionen die actieve leiders moeten worden.
Vacatures

Op dit moment zijn we op zoek naar meer mensen om mee samen te werken. Heb je een bedrijf, of ben je een medewerker binnen een groter bedrijf of organisatie, dan komen we graag met je in contact. Uitbreiding van ons en jouw netwerk kan namelijk zorgen voor betere resultaten. Voor al onze directe vacatures kun je contact met ons opnemen via de mail – we antwoorden binnen 24 uur.